İngiltere’de Dil Eğitimi

İngiltere’de Dil Eğitimi

İngilizcenin anavatanında, dünyanın dört bir tarafından arkadaşlarla sosyalleşip İngilizceyi öğrenmek ister misiniz? İngiltere’nin bütün şehirlerinde anlaşmalı okullarımızla Türkiye’ye özel paket programları saklamadan, öğrencilerimize aynı okul için Türkiye’deki en uygun fiyatı veriyoruz. Her bütçeye uygun dil okulu seçeneklerimizle ilgili daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aşağıda fiyat kalite endeksine göre paranızı en verimli bir şekilde kullanıp eğitim alabileceğiniz okulların detaylarını bulabilirsiniz.

Londra`nın merkezi Covent Garden’daki konumuyla IH London her yıl yaklaşık 150 ülkeden 8000 civarı öğrenciye eğitim vermektedir. 2019 yılında La Gazette tarafından Londra’nın en iyi dil okulu seçilen IH London, IH World organizasyonunun da kurucusudur ve dünyanın dört bir tarafında şubeleri bulunmaktadır. Resmi olarak IELTS merkezi olan okul, İngilizce derslerinin yanı sıra İspanyolca, Fransızca, Almanca gibi dillerde de eğitim vermektedir. 9 katlı geniş bir okula sahip olan IH London sosyal aktivitelere de önem vermektedir ve uluslararası bir ortamda unutamayacağınız bir eğitim sunmaktadır. Okul ayrıca TESOL ve CELTA sertifikaları da vermektedir ve başarılı İngilizce öğretmenleri yetiştirmektedir. Okulun almış olduğu Covid-19 tedbirlerini görmek için lütfen videoyu izleyiniz. Diğer şubeleri IH Brisol, IH Manchester, IH Dublin, IH Malta, IH Belfast, IH Aberdeen.

Dünyaca ünlü Britanya Müzesi’ne 5 dakika, Oxford Caddesi’ne ise 15 dakika yürüme mesafesinde bulunan bu okul, 1952 yılında kurulmuştur ve köklü bir eğitim geçmişine sahiptir. Londra şubesini 2011 yılında açan bu yeni ve modern okul, Bloomsburry Parkının hemen yanındadır ve Holborn istasyonuna 2-3 dakika yürüme mesafesindedir. Yaz-kış her daim canlı olan bu okulda, sosyal alanlara önem verilmiş ve geniş kafeterya, bilgisayarlı oturma salonu ve bir kütüphane öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. Diğer şubeleri Canterbury, Cambridge, Brighton, Calgary ve Toronto’dadır.

Londra’nın merkezi bir konumunda bulunan Kensinton Academy ünlü David Game College’ın dil okuludur. Yıllara dayanan tecrübesiyle ve başarılı öğretmenleriyle fark yaratan okul, öğrencisine İngilizce öğrenmek için eşsiz bir ortam hazırlamaktadır. El Gazette dergisi tarafından fiyat kalite endeksine göre en önde gelen okullardan birisidir. Yani 5 yıldızlı eğitim almak için 2 yıldızlı ödeme yapıyorsunuz. Ayrıca okulun kantininin baş aşçısının Türk olmasından dolayı Türk yemeklerine de yakın olacağınız okul eşsiz konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Londra’nın merkezine sadece 20 dakika uzaklıktaki Wimbledon’da bulunan bu okul, ilk olarak İrlanda’nın başkenti Dublin’de kurulmuştur. 30 yılı aşkın tecrübesiyle İngiltere’de de eğitim veren bu kurum, Wimbledon istasyona birkaç dakika yürüme mesafesinde, kendi özel binasında hizmet vermektedir. Sınıfları ortalama 10 kişilik olup, kütüphanesi ve çeşitli masa oyunlarının oynandığı oturma salonlarıyla, öğrencilerine konuşma pratiği imkânı veren ortak alanlar sunmaktadır. Okul dışında öğrenciler dünyaca ünlü Wimbledon tenis turnuvasının yapıldığı yere yakın ücretsiz kortlarda tenis yeteneklerini geliştirebilirler. Özellikle kız öğrencilerin çok uygun yürüme mesafesindeki yurt ve aile yanı konaklama seçenekleriyle güzel fırsatlar sunmaktadır.  Diğer şubeleri Dublin, Harrogate, Worthing, Oxford, Edinburgh ve Toronto’dadır.

Müzisyen bir İngilizce öğretmeni tarafından 2004 yılında kurulan bu okul, en düşük fiyata en iyi eğitimi vermeyi kendine amaç edinmiştir. Anadili İngilizce olan eğitmenler ile çalışmayı prensip edinmiştir ve asla taviz vermeyeceğini öğrencilerine garanti etmektedir. Genel İngilizce eğitiminin yanı sıra, dilediğinizde ekleyebileceğiniz atölye dersleri, sınav ve sertifika dersleri, ortalama 12 kişilik sınıflarda alınabilir. Londra’nın Merkezine çok yakın bir yerde bulunan bu okul, Angel istasyonunun hemen karşısındadır, ayrıca King’s Cross St. Pancras istasyonuna da 12 dakika yürüme mesafesindedir.

Londra’nın merkezinde bulunan bu okul, birbirine birkaç adım mesafedeki 3 ayrı merkezde yer almaktadır. Londra’nın, British Council onaylı en uygun fiyatlı dil okullarından birisidir. Teknolojik imkanlardan istifade edilerek hazırlanmış sınıfların bazılar›nda akıllı tahtalar kullanılmıştır. Okula ulaşım Holborn istasyondan sağlanmaktadır ve birkaç dakika yürüme mesafesi uzaklıktadır. Diğer şubesi Dublin’dedir.

Her yıl 30 farklı ülkeden gelen 150 ö¤renciye ev sahipliği yapan bu okul şehir merkezine ve deniz kıyısına yakınlığıyla hem tatil yapmak hem de İngilizcesini geliştirmek isteyenler için ucuz fiyatlarıyla dikkat çekmektedir. 8 adet sınıfın yanı sıra, kütüphanesi, terası ve bilgisayar odasıyla öğrencilerine hizmet sunmaktadır. Küçük bir okul ve bir aile şirketi olmasının ayrıcalığını öğrencilerine, sıcakkanlı hocaları ve personeliyle hissettirmektedir.

Sokak müzisyenleri ve tarihiyle, temposunu hiç kaybetmeyen bu liman kenti, tam bir sanat şehridir. Bu güzel şehrin tam kalbinde yer alan Lila*, 2 kız kardeş tarafından 2004 yılında kurulmuştur. Kapısından çıktığınız anda kendinizi Liverpool One AVM ve sosyal kompleksinin hemen içerisinde bulma şansına sahip olduğunuz bu okulda, yeni edindiğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirip, İngilizce pratiği yapabilirsiniz. 18 adet Liverpool temalı ve akıllı tahtaların kullanıldığı sınıflarda eğitim verilirken, ayrıca kitap ve DVD ödünç alabileceğiniz kütüphanesi, oturma salonu, internetli bilgisayarlar ile bir mescit öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. Diğer şubesi Londra’dadır.

Studio Cambridge 1954 yılında kurulmuş olup, Cambridge şehrindeki en eski İngilizce Dil Okuludur. British Council onaylı bu okul şehrin merkezine sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindeki binasında her yıl 4.000’den fazla öğrenciye hizmet vermektedir. Studio Cambridge yaz okulu programını ana merkezi olan ve iki ayrı binadan oluşan 19.yüzyıla ait tarihi Victorian binasında sunmaktadır. Dünyaca ünlü üniversitelerin bulunduğu Cambridge’de bulunan bu okul 11-17 yaş arası ve yetişkinler için çok kaliteli eğitim fırsatları sunmaktadır.

Cavendish School of English 1983 yılından itibaren İngiltere’nin Güney kıyısında bulunan Bournemouth şehrinde öğrencilerine eğitim vermektedir. Şehir merkezine sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan bu okul British Council onaylıdır. Küçük ve sevimli bir şehirde İngilizce eğitimi almak isteyen öğrenciler ideal bir hizmet sunan okulun Malta’da da şubesi bulunmaktadır.